Archive for ◊ March, 2012 ◊

Author:
• Wednesday, March 28th, 2012

Vad fan är det för dårskap egentligen…… Nu skall Transportstyrelsen installera falluckor i vägarna så att bilen skakas om rejält när man kör för fort.

Detta innebär att 10kmh över tillåten hastighet kommer en 6cm djup fallucka sänkas ner och din bils fjädringar och underrede våldtas likt en hora i Prag.

Nej fy fan sug min kuk Transportstyrelsen för dessa tilltag,,fy fan i helvete!

Bookmark and Share

Category: Spyor!  | 1,242 Comments
Author:
• Wednesday, March 28th, 2012

Ja vem har undgått att se Inge Bronner i fuskbyggarna? Denna filur och kvacksalvare utan dess like, lägger ner hela sitt liv på att lura hederligt folk genom att lova dom guld & gröna skogar.

Men visst anlita denna kvacksalvare om ni vågar, kanske får ni ett hus med rena ekosystemet. Regnvatten som vattnar både blommor och rövsvetten från era lackande arselen enligt naturens alla lagar.
Kanske får ni ingyggd ekologisk airkondition om ni har tur eller kanske ett hus som rör sig i den susande vinden……

Nej denna kvacksalvare skulle man fan mata ålar med i Motala ström så hederligt folk fick rättvisa här i livet. Inte nog med detta, trots sina fuskbyggen och inslag i fuskbyggarna håller han fortfarande på och lurar skjortan av gemene man…..

Till idiotens hemsida >>>>>

Bookmark and Share

Category: Spyor!  | 1,278 Comments
Author:
• Wednesday, March 28th, 2012

Nitiska byråkrater var namnet….. Ja han har så rätt Mr Mannerström, en vacker dag sitter dom troligen själva på hemmet de nitiska byråkratarselen och sörplar löksoppa för 5:90:- pr dag men det tycks dom ha glömt bort totalt…..

Här fick i alla fall  de gamla en redig portion kåldolmar med potatismos och rårörda lingon av Leif Mannerström.

Till klippet >>>>>>>>

Bookmark and Share

Category: Avslöjanden!  | 853 Comments
Author:
• Tuesday, March 27th, 2012

Idag fick vårt kära överförmynderi släppa sina munkar och lyfta på sina feta snutrövar för att bege sig till Transportstyrelsens lokaler i Norrköping och spärra av skiten.

Allt för att någon hittat en påse med en klocka och tre sladdar, troligen hade någon losat körkortet för rattfylla och var nu jätte arg på transportstyrelsen. Detta tilltag var en horribel historia i sig om än att poliskonstaplarna fick lyfta på dököttet och göra nytta.

Usch och fy fan vilket samhälle vi lever i och nu ska jag snoka efter mer snutskandaler!

Bookmark and Share

Author:
• Wednesday, March 21st, 2012

sniuuut

Aftonbladet har startat en häxjakt på svensk polis vilket vi hyllar till skyarna här på skitgrisen.se

Bookmark and Share

Category: Spyor!  | 573 Comments
Author:
• Thursday, March 08th, 2012

pounders
Foto: Mikey Mike…..

I den kriminella världen har man egna lagar & regler, man står utanför lagen & samhället eftersom det känns bäst.

Skitgrisen kan idag avslöja att de kriminella pundarna även har egen bärgningskår, detta gäller i alla fall i Norrköping.

En bekant till oss på skitgrisen.se plåtade dessa knarkare under en bärgningsaktion på Kungsgatan i Norrköping och gränsen mellan hjärtstillestånd pga asgarv eller nerkissade paltor varföga långt borta en dag som denna.

Bookmark and Share

Category: Spyor!  | 2,174 Comments
Author:
• Tuesday, March 06th, 2012

snutar

Som föregående år så vaknar dessa feta munkätare när vårsolen börjar gassa… Inte mindre än 3 st fartkontroller har svidit på våra hornhinnor idag.

Självklart skall det mysas i värmen och svenssons skall pungslås på sina dinarer så att semestern blir ett minne blott och helst skall ett och annat körkort dras in också så att trafikskolor och andra rånare som Transportstyrelsen, Länsstyrelsen, Trafiksäkerhetsverket skall få jobb också så att skiten slipper slå igen….

Jävla byråkratråttor och mysplågare, hem o föd barn med er iställer era svin….

Bookmark and Share